Product reviews

Onze reviews

The Coffee Factory is een gespecialiseerde groothandel in koffie, machines, onderdelen, accessoires en reinigingsmiddelen. Vanuit onze groothandel met showroom in Vlaardingen verkopen wij onder andere de merken JURA, Rocket, Bravilor, Quick Mill aan particulieren, bedrijven en (zorg)instellingen. Van alle merken hebben we niet alleen alles te koop, maar ook op voorraad. One-stop-shopping dus.

Over de machines die wij leveren & onderhouden hebben we een nadrukkelijke mening. En die mening beschrijven we zo helder en onomwonden als mogelijk in een review. Onze reviews worden met regelmaat bijgewerkt naar de laatste inzichten of technische stand van zaken.

Onderstaand onze reviews van het huidige assortiment machines voor huishoudelijk en zakelijk gebruik. Aan onze reviews kunnen geen rechten worden ontleend. Ook niet door onze concullega's die onze pagina's als inspiratiebron gebruiken (yes...we know & see)

Bravilor

Al 2 decennia zijn we een partner van een stukje Holland's glorie: Bravilor Bonamat. Wij leveren het volledige assortiment machines, dus van snelfilter tot bean to cup en van de kleinste 1-pitter tot het grootste tankstation van de HW-serie.

JURA voor thuis

Met trots mogen we ons sinds 2004 een van de grootste JURA dealers van Nederland noemen. We zijn zelfs de grootste zelfstandige JURA dealer en de enige met een Premium JURA dealerschap in combinatie met een JURA Service Partner overeenkomst.

Review JURA E4 [EA] 2021 uitvoering

JURA E4
​[EA]

Review van de JURA E6 door The Coffee Factory

JURA E6
​[EB]

Review van de JURA E8 door The Coffee Factory

JURA E8
[EB]

Review van de JURA S8 door The Coffee Factory

JURA S8
[EA]

JURA Professioneel

Ook de volledige zakelijke lijn JURA volautomaten leveren we en daarin gaan we ver: onderhoudscontracten, plaatsing en instructie op locatie en het aansluiten van de machine op bijvoorbeeld wateraansluiting of afvoer. 

Quick Mill

Een klein merk uit Italië maar met een enorme geschiedenis. Het mooiste aan Quick is de eenvoud waarmee het merk al 30 jaar dezelfde machine bouwt in steeds een ander jasje. Niet High-tech, maar solide en betrouwbaar.

Rocket

Waarschijnlijk is dit ons mooiste merk: handgemaakt in Milaan. Deze traditionele espressomachines zijn een lust voor het oog, de koffie die eruit komt een streling voor de tong en al naar gelang je budget: een rib uit je lijf.

Naar boven