Nieuws

Wat is er mis met supermarkt koffie?

Wat is er mis met supermarkt koffie?

Niet veel denk je op het eerste gezicht. Immers kopen heel veel mensen hun koffie in de supermarkt, en alle bekenden merken van TV vind je er terug. Maar de echte koffieliefhebbers horen te weten wat er mis is met het...

Lees meer
Koffie recept Sinterklaas: Sinterlatte

Koffierecept: SinterLatte

De Sint is weer in het land en om in de stemming te komen hebben wij een heerlijk recept voor jullie!  Dit heb je nodig: 25 g pure chocolade 2 espresso's 200 ml volle melk 1/2 tl koekkruiden 3 kruidnoten...

Lees meer
Review JURA Giga 10 met Cold Brew en keramische maalschijven

Review JURA Giga 10 Cold Brew | TCF

The Coffee Factory's reviews zijn waarschijnlijk de meest gelezen reviews in Nederland. Zelfs onze collega's putten er inspiratie uit. Maar goed, de JURA Giga 10 hebben we aan de tand gevoeld en onze review is klaar!
Lees meer
Koffie met een vleugje techniek

Koffie met een vleugje techniek

Koffieleut Charissa Kalloe is visueel beperkt. In haar blog op Digitaal Toegankelijk schrijft ze een mooi stuk over het gebruik van de JURA E8 met behulp van de J.O.E. app. 
Lees meer
Melksysteem reiniger: poeders of vloeistof?

Melksysteem reiniger: poeders of vloeistof?

In de wereld van reinigingsmiddelen is nog een hoop kennis te vergaren. Of eigenlijk is er een hoop te vertellen en dan met name over de effectiviteit van de verschillende middelen. In deze post gaat dat over de effectiviteit van melksysteem reiniger. Wat is beter: poeders of vloeistof?
Lees meer
Onmisbaar & onschuldig

Onmisbaar & onschuldig

Vaak wordt er te snel en onterecht naar de flowmeter gewezen als schuldige als het gaat om een storing. Dit simpele onderdeel is noodzakelijk als het gaat om het doseren van water voor koffie, maar ook bij het uitvoeren van reiniging-programma’s. Daarom neem ik het in deze post op voor de flowmeter: onmisbaar en onschuldig.
Lees meer
Naar boven