Nieuws

JURA machine blijft melding restwaterbak legen aangeven

JURA machine blijft melding restwaterbak legen aangeven

De restwaterbak vangt overtollig water en koffie op. Wanneer deze vol is, bereikt het water de onderkant van de metalen contacten. De melding lekbak legen wordt dan aangegeven door de machine.  Melding "restwaterbak legen", maar deze is al geleegd?Door ophoping van...

Lees meer
The Coffee Factory is toe aan nieuwe impulsen!

The Coffee Factory is toe aan nieuwe impulsen!

Ben je verzot op koffie en ben je woonachtig in of in de buurt van de Drechtsteden? Bekijk dan onze vacatures waarin we op zoek zijn naar jou.  In een moderne, inspirerende werkomgeving, voorzien van alle luxe en zelfs een...

Lees meer
JURA inruildagen 2024!

JURA inruildagen 2024!

Kom op 18, 19 en 20 april naar de showroom en ruil je huidige JURA machine in voor de spiksplinternieuwe JURA van je dromen. 6 dagen per week geopend, parkeer gratis en recht voor de deur!
Lees meer
Foto Studio Jeker

De zeef in je JURA zetgroep

De JURA zetgroep zeef is een uiterst nauwkeurig component dat van cruciaal belang is voor de koffiekwaliteit en de vlekkeloze hygiëne die we met één druk op de knop verwachten. 
Lees meer
De nieuwste JURA's zie je als eerste bij The Coffee Factory

Nieuwe JURA machines april 2023

12 april introduceerde JURA haar nieuwste koffiemachines. We hebben ze voor je op een rijtje gezet zodat jij snel kan zien wat er in de pijpleiding zit. Als Premium Partner van JURA geniet The Coffee Factory er als eerste bij te zijn en je in te kunnen lichten over al het nieuws. 

Lees meer
Koffiebessen aan de koffiestruik

Direct Trade: een smaakvolle verandering voor de toekomst

Als we aan koffie denken, denken we vaak aan landen zoals Colombia, Brazilië en Ethiopië. Maar de verborgen kwaliteiten van Afrikaanse koffieboeren blijven vaak onbekend. Hoewel deze boeren vaak in armere omstandigheden werken, is hun passie en kennis voor koffie...

Lees meer
Review JURA Giga 10 met Cold Brew en keramische maalschijven

Review JURA Giga 10 Cold Brew | TCF

The Coffee Factory's reviews zijn waarschijnlijk de meest gelezen reviews in Nederland. Zelfs onze collega's putten er inspiratie uit. Maar goed, de JURA Giga 10 hebben we aan de tand gevoeld en onze review is klaar!
Lees meer
Koffie met een vleugje techniek

Koffie met een vleugje techniek

Koffieleut Charissa Kalloe is visueel beperkt. In haar blog op Digitaal Toegankelijk schrijft ze een mooi stuk over het gebruik van de JURA E8 met behulp van de J.O.E. app. 
Lees meer
Naar boven