JURA is jarig: 20 jaar JURA Nederland B.V.

JURA is jarig: 20 jaar JURA Nederland B.V.

op 29 september 2018 vierde JURA Nederland B.V. haar 20-jarig jubileum. Wij zaten uiteraard 'front row' om als een van de eersten de nieuwe modellen van JURA te aanschouwen. Na alle speeches, zang & danskunsten en heerlijk diner in de Beurs van Berlage mocht eindelijk het doek van een aantal vernieuwde machines (JURA Z8 & Z6) maar ook van de nieuwe JURA Cool Controls (wellicht minder interessant, maar erg mooi geworden) en vooral: de JURA Ena 8
 
Die laatste is écht nieuw en vernieuwend. Het is een 1-kops volautomatische espresso- en cappuccino machine met rondom gestylde behuizing. Meest interessant is de JURA Ena 8 Massive Aluminium. Deze heeft, zoals de naam al zegt, rondom een aluminium behuizing. Maar liefst 2 kilo Aluminium is verwerkt in de behuizing van deze machine. Met een prijskaartje van € 1.499,- is deze uitvoering ten opzichte van de gekleurde (wit, zwart en rood) versies met kunststof behuizing precies € 400,- duurder. Krijg je er wel het predikaat 'Signature Line' bij. Een exclusieve reeks van JURA. 
 
De machines en Cool Controls zijn inmiddels te bestellen en zijn spoedig leverbaar en demonstratieklaar in onze showroom te bewonderen. 
Vorig artikel Sunleaf® Original Teas: 4 nieuwe smaken en halal certificering
Volgend artikel JURA E8 2e generatie leverbaar
Naar boven