JURA E8 2e generatie leverbaar

JURA E8 2e generatie leverbaar

De JURA E8 is vanaf de dag dat ze geïntroduceerd werd een groot succes. Dat kwam toen door de vernieuwde technieken die werden toegepast en die tot op de dag van vandaag toonaangevend zijn in volautomatisch koffieland. Inmiddels zijn we 3 jaar verder en is de JURA E8 toe aan een 2e generatie met een vernieuwde melkschuimer met microfoam technologie, een exclusief ogend verchroomd lekrooster, geribbeld waterreservoir en standaard JURA Smart Connect. 
 
Die Smart Connect is leuk om met je smartphone of tablet te kunnen programmeren en bedienen, al is het bereik beperkt want het werkt met bluetooth. En de bijbehorende JURA app J.O.E. is leuk, maar geeft JURA ook een kijkje in je keuken. Wat je drinkt, hoeveel en hoe je het onderhoud doet. Zonder Smart Connect werkt de machine net zo goed. 
 
De 2e generatie van de JURA E8 komt ook in 3 uitvoeringen: de verchroomde versie van de JURA E8 heeft 2 spiegelende panelen op het front, die zijn in de Platina uitvoering zilver metallic en in de Dark Inox uitvoering zijn die panelen een bruin/grijze metallic lak. Alleen op de verchroomde versie is de melkschuimer regelbaar, op de 2 andere is dit niet regelbaar. 
 
*Actiemodel JURA E80 Piano Black blijft van de eerste generatie en is leverbaar zolang de voorraad strekt.
Vorig artikel JURA is jarig: 20 jaar JURA Nederland B.V.
Volgend artikel Espazzola groepborstel
Naar boven