Sunleaf® Original Teas: 4 nieuwe smaken en halal certificering

Sunleaf® Original Teas: 4 nieuwe smaken en halal certificering

Sunleaf® Original Teas is een heerlijke, originele thee met een uitgebalanceerd assortiment van smaken en trendy verpakkingen, gemaakt van het lekkerste zongerijpte fruit en vers geplukte thee. 
 
De theemarkt is volop in beweging en Sunleaf® Original Teas beweegt daar uiteraard in mee! De theedrinker is constant op zoek naar meer variatie in smaak en type thee en daarom breidt het assortiment uit met 4 nieuwe smaken:
 
?   Ginger Lemon: Pittig en fris beschrijft deze heerlijke kruideninfusie van citroengras, gember en citroenverbena het best. Van nature cafeïnevrij.
 
?   Moringa Pomegranate: Een zachte groene thee met opwekkende moringa blaadjes en zoete granaatappel. 
 
?   Camomile Lavender: Een bloemige kruideninfusie van kamille en lavendel. Van nature cafeïnevrij.
 
?   Raspberry Lemongrass: Een verrassende blend van witte thee met citroengras en de zoete smaak van framboos. 
Het volledige design van Sunleaf® Original Teas krijgt een frisse, nieuwe uitstraling. Ook is Sunleaf® Original Teas nu halal gecertificeerd.
 
Alle Sunleaf® Original Teas zijn vrij van allergenen, zowel de ingrediënten als het verpakkingsmateriaal. Glutenbevattende granen komen hier niet in voor. Sunleaf ® thee is dus glutenvrij. 
 
Tot slot worden er mede dankzij de vaste donatie van € 0,50 per kg over de verkopen van Sunleaf® Original Teas nieuwe projecten voor de Fair-grounds Foundation gerealiseerd. Dit jaar werd het 6e kinderdagverblijf geopend en een nieuw dorpshuis. 
 
De Fair-grounds Foundation is een onafhankelijke, non-profit organisatie die ervoor zorgt dat de volledige financiële en sociale bijdrage gaat naar projecten waar zij een wezenlijk verschil kan maken zoals onderwijs, huisvesting en gezondheidszorg. Dit alles met het doel een betere toekomst voor de mensen die wonen en werken op theeplantages in Sri Lanka en India. Hiervoor werkt de Fair-grounds Foundation samen met lokale partners.
Meer weten? Kijk dan op www.fair-grounds.org.  
Vorig artikel Nieuw: JURA E8 Piano White
Volgend artikel JURA is jarig: 20 jaar JURA Nederland B.V.
Naar boven