Error Codes

Op de display van de verschillende merken worden bij een onverhoopte storing vaak codes weergegeven. Deze codes zijn in het algemeen terug te vinden in de manual, wij hebben ze hier verzameld en gerubriceerd op nummer. 

WAT IS EEN ERROR CODE?

In een koffiemachine/volautomaat zit, naast een hoop software om jou als gebruiker te helpen en te begeleiden, ook software die alle processen in de gaten houdt. Een klein deel daarvan is gereserveerd voor het weergeven van foutmeldingen (error codes). Dat is altijd een melding in een tekstdisplay van een 'ERROR' met een getal erachter. Hieronder tref je alle foutcodes aan die een koffiemachine kan weergeven met daarachter de mogelijke oorzaak en oplossing.

Bravilor

Hoewel Bravilor machines van The Coffee Factory natuurlijk nauwelijks een storing hebben, kan het toch voorkomen dat je er een in het wild tegenkomt. Om te zorgen dat je snel weer aan de koffie kan (pun intended), hebben we onderstaand alle mogelijke storingen voor je genoteerd. Netjes per soort machine gerubriceerd. 

JURA

Omdat de software in een JURA voor alle machines hetzelfde is (alleen de hoeveelheid verschilt) zijn ook alle errormeldingen voor verschillende machines hetzelfde. Onderstaand dus de errormeldingen en wat deze in kan houden. 

Naar boven