Downloads & meer

Alle downloads bij elkaar

Zoekt u de gebruiksaanwijzing, een brochure of een 'how-to' video? We hebben onze stinkende best gedaan om alles zo overzichtelijk mogelijk voor u bij elkaar te zetten. Van de huidige koffiemachine of koffiemolen, maar ook van de oudere merken, modellen en uitvoeringen. Mist u toch nog iets? Laat het ons weten, we zorgen ervoor dat het er snel bijstaat!

Mocht je hier niet vinden wat je zoekt, er is ook een F.A.Q. sectie op de site en bijvoorbeeld Quick Fixes op ons YouTube kanaal, daar vind je de oplossingen voor de meest gestelde vragen. 

Bravilor
JURA

JURA heeft door de jaren heen vele volautomaten gemaakt en van bijna alle modellen tref je hier de gebruiksaanwijzing aan. Let er op dat sommige modellen hetzelfde heten maar in verschillende modelnummers (EA/EB/EC) voorkomen en dat de manual op diverse punten kan afwijken. Ook is er een nadrukkelijk verschil tussen ENA, IMPRESSA & Giga modellen. Een JURA Impressa E60 is nadrukkelijk anders dan een JURA E6 (dus zonder Impressa). De huidige lijn volautomaten van JURA staan bij actuele modellen, de oudere machines die niet meer als nieuw geleverd kunnen worden staan bij alle modellen. 

Quick Mill

Wij beperken ons bij Quick Mill tot de modellen koffiemachines die wij zelf leveren. Voor de volautomatische Quick Mills verwijzen wij je helaas door. Voor Quick Mill handmatige machines kan je ook een beroep doen op onze technische dienst. 

Rocket 

Rocket heeft veel verschillende modellen, maar slechts een handjevol handleidingen. Dat komt omdat de machines voor jou als gebruiker vaak sterk overeenkomen. Speciale zaken als de PID controller staan dus in iedere manual, ook al zit deze wellicht niet op je Appartamento of oudere Cellini. 

Overigen
Naar boven