Section
Drop element here

Werken bij The Coffee Factory

Ben je verzot op koffie en ben je woonachtig in of in de buurt van de Drechtsteden? Bekijk dan onze vacatures waarin we op zoek zijn naar jou.

In een moderne, inspirerende werkomgeving, voorzien van alle luxe en zelfs een eigen sportfaciliteit kun je dagelijks je kunsten vertonen. We hebben een leuk team medewerkers en bijna iedereen kan alles.

We zijn heel goed bereikbaar op de fiets, met de auto en zelfs met het openbaar vervoer. Ook wanneer je een beperking hebt, zien we je graag verschijnen: ons pand is van alle gemakken voorzien; dat kan geen drempel zijn om snel te solliciteren. Bekijk hieronder de openstaande vacatures:

The Coffee Factory is een groothandel. We zijn een van de grootste specialisten in Nederland op het gebied van Zwitserse volautomaten van het merk JURA. Daarnaast doen we nog veel meer. Daar vertellen we je graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Staat de gewenste functie er niet bij? Open sollicitaties zijn ook áltijd welkom. Stuur jouw CV en motivatie naar info@coffeefactory.nl.

The Coffee Factory

Naar boven